vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kleden je ruimte warm aan en voegen meer sfeer toe. Wij maken we gebruik van luxe stoffen, waardoor de vouwgordijnen een elegante uitstraling hebben. Naast dat ze een decoratieve functie hebben, hebben ze ook zeker een praktische functie. Zoals de naam al zegt, wordt een vouwgordijn bij het omhooghalen opgevouwen in plaats van opgerold. Hierdoor kun je eenvoudig zelf bepalen hoeveel privacy of hoeveel lichtinval je wenst. Als je het gordijn helemaal omhoog doet dan heb je veel lichtinval, terwijl je wanneer je het gordijn helemaal omlaaghaalt er weinig lichtinval is en je dus veel privacy hebt. Ideaal dus voor in jouw ruimte.

Stofsoorten

Als je een vouwgordijn wilt kopen dan kun je een keuze maken uit verschillende stoftransparanties. Onze collectie bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende vouwgordijnen. Kies je voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Dan kun je kiezen uit een ruim kleurenpallet.

Kies je voor een transparante stof? Dan kies je met name voor doorkijk en filtering van het zonlicht. Als je kiest voor een lichtdoorlatende stof, dan filter je het zonlicht in grotere mate. Ook beperk je met een lichtdoorlatende stof de doorkijk. Ben je op zoek naar een vouwgordijn voor in je slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof, dit zal de nachtrust ten goede komen.

Om ervoor te zorgen dat de vouwgordijnen er altijd netjes bijhangen zijn de gordijnen voorzien van baleinen. Deze baleinen zorgen ervoor dat de plooien altijd mooi strak hangen.