Inbetweens en vitrage

Deze inbetween stoffen zijn transparanter dan gordijnen. Inbetweens en vitrage stoffen laten een sfeervol licht door en maken het ook mogelijk om toch de verbinding met buiten te behouden, terwijl ze toch ook weer het gevoel van privacy geven en zorgen voor een sfeervol interieur.

Inbetweens en vitrage stoffen zijn te gebruiken in woonkamers, eetkeuken, slaapkamers, kantoren, etc.

Deze stoffen zijn zeer divers zowel in kleuren als in diverse dessins.

Inbetweens en vitrages zijn de sfeermakers voor elk raam

inbetweens heeze
overgordijnen

Overgordijnen

Gordijnen maken ieder interieur compleet.
De gordijnen brengen sfeer en huiselijkheid en zorgen voor een uitstekende akoestiek. Overgordijnen zijn er in vele soorten structuren, kleuren in uni’s en in dessins van klassiek tot modern.

Overgordijnen voor in uw slaapkamer zijn er in verduisterende kwaliteiten en zelfs black-out gordijnen waardoor de ruimte geheel donker zal zijn.

Overgordijnen kunnen we confectioneren op diverse manieren met een vlinder of Trieplooi gemonteerd op rail of roede of bijvoorbeeld met ingeslagen ringen in combinatie met een mooie roede, of een wave confectie op een ds rail of op railroedes.

elektrische gordijnenrails Somfy Glydea gordijnrail

Somfy glydea

Laat uw thuis een oase van rust en comfort zijn, waarin u de controle volledig in handen heeft.
Dankzij één enkele druk op de knop van uw afstandsbediening, smartphone of tablet, kiest u de gewenste positie van uw gordijnen. Van wijd open om energiek aan de dag te beginnen tot geheel of gedeeltelijk gesloten voor de perfecte sfeer

Een klein zetje met de hand en de gordijnen openen of sluiten zelfs automatisch. 

Eindposities zijn geheel in te stellen naar uw wensen, zodat de gordijnen altijd perfect hangen. Door de snelheid in te stellen, bepaalt u zelf hoe snel en hoe stil de gordijnen bewegen voor dat ultieme gevoel van luxe. Zelfs wanneer er geen stopcontact in de buurt van uw gordijnen aanwezig is, kunt u uw gordijnen motoriseren met de batterij-gevoede motor van Somfy.
Oogstrelend en eenvoudig te installeren.