Over ons

DeSfeermakers in Helmond is sinds 1995 vakspecialist in de regio als het gaat om gordijnen, inbetweens, vitrages, horren en raamdecoraties als jaloezieën, rol- en plisségordijnen en lamellen. De sterke punten zijn: luisteren, adviseren, inmeten, bestellen, leveren en monteren.

Eigenaar en specialist Pieter Verhappen legde ruim 25 jaar geleden de basis voor De Sfeermakers. Hij had een goedlopende groothandel, met drie vestigingen in België en Nederland, gespecialiseerd in de in- en verkoop van gordijnstoffen.

gordijnstoffen

Afspraak is afspraak

Pieter werkt nu zelfstandig vanuit zijn huis in Stiphout (gemeente Helmond) en komt met al zijn kennis en ervaring graag bij de mensen thuis. Of het nu gaat om een mooie rijtjeswoning, een luxe villa of zelfs de raamdecoratie van een bedrijfspand. Pieter adviseert vakkundig en overlegt een eerlijke offerte. Is het nodig om extra mankrachten in te huren? Dan is dat vooraf uitvoerig besproken. Dus geen verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak.

Pieter: “Gordijnen en raamdecoraties zijn sfeerbepalend in een huis, maar komen vaak pas aan de beurt als badkamer, keuken en meubels zijn uitgekozen en geleverd. Overigens heel begrijpelijk, want dan ervaar je pas de lichtinval en hoe alle vertrekken en meubels met elkaar matchen. Ik neem vrijblijvend een kijkje en schrijf de verschillende maten op, maar bovenal denk ik mee en adviseer in het grote palet aan mogelijkheden. Samen kijken we naar de huidige, maar ook zeker naar de toekomstige wensen en behoeften.”