Insectenwering

Raamhorren worden in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Ieder raamhor van de Sfeermakers is van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een raamhor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het horrengaas voor het raam is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. 

Bescherm de insecten met Unilux horren.
Onze raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Montage van een hor voor raam is soms mogelijk op-de-dag (op het kozijn) en soms in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. 

Unilux Horren

Verschillende insectenwering-horren

Een plisséhor voor het raam
In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.

Vaste hor voor raam of inklemhor
Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Een rolhor voor je raam
Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt. De Super+ is een luxe versie, de budget variant is de Comfort.