Rolluiken

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit ons assortiment. Deze lamel is spiksplinternieuw & dankt zijn sterkte en stabiliteit aan het speciaal ontwikkelde rode schuim, ons rode schuim is 20% harder dan het standaard witte rolluikschuim. 

De hagelweerstand is zodoende 11% hoger en ook de torsieweerstand is wel met 15% verhoogd. Met ons CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. .

Neem  voor meer info contact met ons op.
Bel ons en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk de cd942 rolluik brochure

gordijnen rolluik
cd942 somfy rolluik

CD-942

Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs….. Daarnaast voeren wij standaard de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het hinderlijke geluid van op en neer bewegende lamellen is met dit type geleider veel lager. Bijkomd voordeel is dat deze geleider ook nog eens veel minder licht en lucht door laat wat u dus nog meer comfort bied. 

  • Leverbaar in 28 kleuren.
  • In maar liefst 5 grijstinten leverbaar.
  • Standaard voorzien van Silent Fin geleiders..
  • Speciaal ontwikkelde kapconsoles.
  • Duurzame inloopstukken voor een perfecte geleiding van de lamellen.
  • Somfy electrisch bediend middels schakelaar, afstandsbediening en/of met uw telefoon.

CD-942 & SOMFY RS 100

Uitzonderlijk akoestisch comfort, ervaar de stilte… De nieuwe Somfy RS100 io rolluikmotor is ongekend stil. Moeiteloos gaat deze rolluikmotor geruisloos naar elke gewenste positie. Bij meerdere rolluiken en gelijktijdige bediening is dus het hoorbaar effect en comfort dus nog groter.

Fluisterstil… De S&SO RS100 io is een revolutionaire rolluikmotor die zorgt voor een uitzonderlijk akoestisch comfort met een soepele en beheerste beweging. De obstakeldetectie, het zacht openen en sluiten zorgen voor een langere levensduur van het rolluik en van de motor.

rolluik cd942 somfy rs100
Helmond Heeze rolluik reinigen

Reiniging

Rolluiken worden door weer en wind en na verloop van tijd vuil aan zowel de binnen- als buitenzijde. Rolluik reiniging is daarom essentieel. De buitenzijde van rolluiken kan eenvoudig worden gereinigd. De binnenzijde (gebouwzijde) is vaak lastig bereikbaar door de smalle ruimte tussen rolluik en raam, zeker als het raam niet naar binnen te openen is. 
Omdat rolluiken vaak vochtig worden opgedraaid ontstaat er een klimaat waar zwarte schimmels ontstaan in de kap van de rolluik. Deze schimmels slaan op den duur over op de lamellen van een rolluik. Zwarte schimmels zijn schadelijk voor uw gezondheid, vandaar dat het noodzakelijk is deze te verwijderen, door de rolluiken te laten reinigen.

  • Langere levensduur van uw rolluiken door goed onderhoud.
  • Mooie en nette uitstraling aan de buitenkant.
  • Schoon aanzicht van de binnenkant..
  • Geen (gifitge) zwarte schimmels meer..